ALARM


Tyveri alarm Eller Tekniske Alarmer

Hvis du have monteret en tyverialarm kan du vælge om den skal være uden abonnent eller om du vil have den overvåget og om der skal være en udryknings tjeneste tilknyttet.

Alarm

djk.dk

KONTROLCENTRAL

Den Jyske Kontrolcentral A/S er totalleverandør af kontrolcentralydelser til det danske sikkerhedsmarked. Med erfarne, professionelle vagtassistenter og moderne udstyr udbyder vi ydelser med høj grad af stabilitet og fleksibilitet.

Med fokus på sikkerhed og service
Vores kontrolcentral er bemandet med uddannede og erfarne vagtassistenter hele døgnet, året rundt. Det betyder, at der altid er nogen, der holder øje med alarmerne – uanset om kunderne er ude eller hjemme, har åbent eller lukket. Vores vagtassistenter sidder altid klar til at reagere på alarmerne og assistere kunderne i alt fra afmelding af alarmer til betjening af gænge alarmcentraler.

Vores fokus er at kombinere sikkerhed og service til en højere enhed. Dette sammenholdt med vores målsætning om at være førende indenfor det teknologiske område gør Den Jyske Kontrolcentral til en attraktiv partner på sikringsmarkedet.

Behov for øget tryghed
Behovet for optimal sikkerhed og drift bliver kun større og større i takt med den teknologiske udvikling. Derfor er det vores mission at tilbyde innovative og gennemprøvede løsninger, som sikrer både vores samarbejdspartneres og deres kunders tillid, tryghed og sikkerhed.

Stabilitet og fleksibilitet
Når vi snakker om sikkerhed, er stabilitet og fleksibilitet afgørende. Systemerne vi bruger i vores alarmbehandling, giver mulighed for fleksible, stabile og mangeartede løsninger – så vi kan altid finde én, der passer lige til dig og dine kunder.

2000 635186e7a06d3

CARE

Vi hører det ofte. Der er travlt i den offentlige sektor. Nogle gange lidt for travlt. Derfor tilbyder Den Jyske Kontrolcentral en hostet care-løsning rettet direkte mod ældreplejen, hvor vi behandler nødkald fra borgerne.

Nødkaldene forbindes direkte til Den Jyske Kontrolcentral, som står for drift, opdateringer, udvikling og vedligehold af IT-infrastrukturen. Ydermere er telefonomkostningerne en del af denne løsning.

Få mere tid til at skabe tryghed
Med vores care-løsning risikerer borgerne ikke at vente forgæves på, at plejepersonalet besvarer nødkaldet. Vores erfarne og veltalende medarbejdere besvarer hurtigt og venligt borgerens nødkald. Vores medarbejdere er uddannede i krisehåndtering og beroliger borgerne, hvis uheldet skulle være ude. Det skaber tryghed blandt både plejepersonalet og borgerne.

Forvagt og bagvagt
Løsningen sættes op, således at Den Jyske Kontrolcentral enten fungerer som forvagt eller bagvagt for jeres nødkald. I forvagten visiteres nødkaldene og informationerne herfra videregives efter jeres ønske. Derved forstyrres plejepersonalet ikke, der i stedet kan fortsætte med at være nærværende, mens vi tager imod nødkaldende fra borgerne.  

Bagvagtløsningen fungerer, således at vi besvarer nødkald i de tilfælde, hvor plejepersonalet ikke selv kan tage imod nødkaldet. Derved mister I aldrig et nødkald. Som bagvagt videregives informationerne om borgernes nødkald efter jeres ønske.

2000 635186e7b13e0

VAGT

Den Jyske Kontrolcentral tilbyder at være både installatørens og vægterens forlængede arm. Det betyder, at vi både koordinerer vagtudrykninger og laver kontrakter for installatørerne med vagtselskaberne.

Som installatør kan du få både kontrolcentralløsningen og vagtløsningen til dine kunder gennem os. Vi står ydermere for rapporteringen, som kan være både formel og individuel.

Vi er lokale og nationale
I forbindelse med alarmbehandlingen ved Den Jyske Kontrolcentral samarbejder vi med lokale og reginale vagtselskaber og er således landsdækkende. Det lokale samarbejde gør, at vægterne kender områderne særdeles godt og altid er i nærheden. Har du valgt en vagtløsning ved os, kan du derfor altid regne med, at det er den nærmeste ledige vagt, der sendes ved vagtudrykning.

Dispatch gør arbejdet nemmere for vægterne
Vi søger hele tiden at udvikle og effektivisere vores samarbejde med vagtselskaberne. Et af vores tiltag på dette område er konceptet dispatch. Med dispatch flytter vi kommunikationen med vægteren til en databaseret løsning, hvor vores vagtassistenter sender udrykningen direkte til vægteren via en PDA.

Dispatchløsningen giver ydermere vagtselskaberne mulighed for at foretage den daglige administration og udtage statistik gennem vores WEB-løsning, VagtWEB.   Den Jyske Kontrolcentral er desuden medejer af flere vagtselskaber. 

2000 635186e7be482

VIDEOOVERVÅGNING

Udover at forhindre selve tyveriet, kan en alarm med videoovervågning spare virksomheder for en masse bøvl. Ofte er den d