NORDIC-BACKUP


viser nordic-backup logo.

Hvad er Online backup og hvorfor bør du benytte dig af det?

Beskyt dine filer og billeder

Der var engang hvor vi havde fotoalbum liggende i et skab, og sorteringsbakker til alle de vigtige dokumenter. I dag har vi langt de fleste af vores minder, billeder og dokumenter opbevaret digitalt. Det er ikke kun familiealbummet der er blevet digitaliseret, men også de vigtige dokumenter, som vi i dag har liggende i mapper på computeren. Det fylder meget mindre, og er langt lettere at søge og sortere i, men er det sikkert?

En brand eller indbrud ja måske et computernedbrud ville gøre at man mistede en masse vigtige dokumenter eller billeder. Der skal ikke meget til før alt hvad man har opbygget og gemt, er væk og tabt på et øjeblik. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig mod at miste det. Men hvordan sikrer man sig så mod at miste det?

Nordic backup sikrer dine ting i skyen

Nordick backup er et værktøj til at sikre alle sine personlige dokumenter og filer bliver lagt i en online backup. På den måde kan dine filer gemmes i “skyen”, så de er sikret mod at kunne gå tabt. Det giver en tryghed i hverdagen at hvis ens computer gå i stykker eller andet, så er alle ens data sikret og kan downloades igen.

Tryghed og sikker opbevaring af data

Med Nordic backup af alle ens filer får man derfor tryghed mod nogensinde at miste dyrebare filer.

Der findes mange forskellige løsninger på markedet, og det kan være svært at finde ud af hvad der er det bedste at bruge. Der findes nogen med en lille smule gratis plads, og nogen man skal betale for. Det er ikke helt uvæsentligt at man ikke går på kompromis med sikkerheden og kvaliteten, når det nu er alle ens personlige filer det drejer sig om. Jeg vil anbefaler at man benytter Nordic backup, som er danskejet, og tilbyder det højeste niveau af sikkerhed for dine data.

Tilbage til forsiden.